Любен Иванов: „Да спрем корупцията и разбием модела ГЕРБ-ДПС с номер 25“ (Добро утро, Северозапад)

Сподели в социалните мрежи:

„Успях да покажа за 7 месеца, че Областния управител не е просто представител на държавата“, категоричен е водачът на листата на „Демократична България“ във Видин. 

„Всеки, който заема държавен пост трябва да работи в полза на хората, това е и моето мото! Хората преди всичко останало“, каза Любен Иванов.

Спрях незаконната кариера край Видин, която  унищожаваше природата ни, а в нечии джобове отиваха милиони левове. Осигурих за областта 2 500 000 лева и 540 работни места по Регионалната програма за заетост. „Остров Тимок“ и  местността „Бабу́“ получиха статут на защитени зони. Открихме изнесен офис на РИОСВ в гр. Видин – за първи път през последните две десетилетия държавна институция разкрива структура в областта. Договорихме 23 817 507, 98 лв. за пътища, ВиК и улици за общините. Осигурихме 810 000 лева за ремонти в четири училища. 590 500 лева за борба със замърсяването на въздуха в община Видин. Подкрепих реализирането на три нови фестивала – във Флорентин, Кула и Ново село. С 310 000 лева две видински училища ще имат модерни спортни площадки. Над 270 000 лева получиха читалищата в областта за свои проекти. 6 училища и детски градини ще изградят площадки за безопасност на движението. Допълнителни 3 200 000 лева получиха общините за капиталови разходи и повишение на възнагражденията на служителите. Над 2 900 000 лева за изграждане на пречиствателна станция в село Арчар, община Димово..

Демократична България с номер 25 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

                                  ПЛАТЕНА ФОРМА!

Може да харесате още...