Стотици подкрепиха кандидатите на ГЕРБ – СДС във Видин (репортаж)

Сподели в социалните мрежи:

Препълнената до краен предел от ентусиазирани хора зала, посрещна Отборът на Видин и водача на листа 24 – Росица Кирова. 

Росица Кирова, водач на листата на ГЕРБ-СДС във Видин 
„Убедена съм, че ако сега бъдем достатъчно мотивирани и достатъчно целеустремени. Ако успее всеки един от Вас да говори със своите близки и приятели, ще постигнем резултат много по-висок от този, който постигнахме последните 3 пъти. И ще допринесем с нещо за това да има нормално, стабилно и работещо правителство“. 
 
В отборът на Видин участват млади и амбициозни хора, които са готови да допринесат за по-добрия стандарт на живот на хората от региона, категорична бе Кирова.
Росица Кирова, водач на листата на ГЕРБ-СДС във Видин 
„Защото са убедени, че само заедно като голям колектив можем да постигнем онова, което искаме. Мисля, че нито един от нас не иска кой знае колко много. В Българското народно събрание, народните представители отиват за да служат на гражданите, а не да обслужват нечии интереси или по-лошо, своето его. Затова искрено се надявам да спечелим изборите на втори октомври и да можем да убедим всички онези, които искат България да се развива и да излезе от тази спирала на множество кризи. Ние имаме политическа криза. Политическите партии и лидери не говорят помежду си, имаме много тежка криза в сферата на енергетиката, мигрантска, дори икономическа криза, защото икономическите ни показатели, извън износа на оръжие и продажбата на електроенергия, която е на много висока цена, са в състояние, което не са били до момента и то лошо“. 
 
Обединени сме да работим за родния си край и бъдещето на България, категорична бе водачът на отбор 24 Росица Кирова.
Росица Кирова, водач на листата на ГЕРБ-СДС във Видин 
„Подлъгахме се по различни месии, които се оказаха, че не са такива. Винаги съм казвала, че в една партия извън силния лидер, трябва да има идеи, които да обединяват хората“. 
 
Единствената формация, която има ясни и конкретни идеи за стабилност и сигурност в страната е ГЕРБ-СДС, категорични са от Отборът на Видин
Александър Матеев, кандидат за народен представител от ГЕРБ – СДС
„Затова искам да Ви призова! Пълна мобилизация, за да постигнем пълна победа, съкрушителна победа“. 
 
 
Д-р Ангел Гошов, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС
„Бих призовал всеки един от Вас, както и аз подкрепям хората, които са креативни и които имат ясна идея за развитие на района. Това по-скоро е идеята да се направи наистина нещо, което е възможно, не просто да се разчита на някакви лозунги. Така, че бих призовал на втори октомври всички да подкрепят избора, който и аз съм направил и затова съм тук тази вечер“. 
 

Ако има възможност, ако има шанс да бъдат решени проблемите в държавата, то това ще случи само, ако всички заедно направим необходимото и положим усилия за категорична победа на коалиция ГЕРБ-СДС, категорични са от Отборът на Видин. 

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 24 на машината и в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ!

Може да харесате още...